MAZERET SINAV BAŞVURULARINA İLİŞKİN DETAYLAR

Değerli Öğrencilerimiz,

MAZERET SINAV BAŞVURULARINA İLİŞKİN  DETAYLAR:

Mazeret formunuzu ve destekleyici evraklarınızı Hukuk Fakültemize elden ulaştırmanız gerekmektedir.

Sizden ricamız Fakültemiz web adresindeki duyuruları takipte kalmanız ve ihtiyaç halinde bize telefon yada e-posta adresimizden direk ulaşmanızdır.

Talebinize ilişkin yapmanız gerekenler;

EK:
MAZERET SINAVI BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not:

​​​1-    Aynı formda mazeret talep ettiğiniz sınavların tümünü belirtebilirsiniz.

2-    Form sadece raporlu durumlarda değil; farklı gerekçeleri olup sınava katılamayan öğrencilerin mazeret talep başvurularında da kullanılmaktadır.

3-   Mazeret sınav başvuruları sınavların bitiminde değerlendirilip, değerlendirme sonuçları Hukuk web adresimizde ilan edilmektedir. Tüm başvurular aynı anda değerlendirilmektedir.

4 –  (Raporlu olduğunuz günlerde yapılan sınavlarınıza GİRMEMENİZ, girdiğiniz sınav var ise de bunu mutlaka başvuru formunda belirtmeniz gerekmektedir.)

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.